Chai Latte

Chai Latte och chocklad boll med johanna!

Gävle!

Precis kommit fram till Gävle, sitter nu och äter frukost för att sen gå till tandläkarn får se hur det går. sen kommer Johanna och ger mig sällskap blir att äta gott och valbo kanske sen bio ikväll:) nu ska jag njuta till musiken och äta min frukost:)

Gårdagen!

Igår ringde klockan åtta för att åka och väcka Bea, Elias och Emilio. Vi åt frukost där och sedan åkte vi mot Söderhamn med några motgångar innan vi åkte! Vi kom fram till Södehamn kvart i elva där vi stannade och badade till klockan halv tre:) efter det åkte vi på barnens hus sen måste vi åka hem för att jag skulle jobba. Efter jobbet blev det mat och tv sen blev det sängen!

Nu ska jag väg och jobba och sen kommer Johanna och tillbringar kvällen och natten här:) ikväll ska vi vara barnvakt och kolla på innebandy:) ha en bra dag alla!:)

Recept Lövbiff med fyllning

125 g mozzarella
2-3 msk tomat puré
Persilja
4 st lövbiffar
Salt och peppar

Hacka mozzarellan och blanda med tomat purén och persiljan. Fyll lövbiffarna med blandningen och vik ihop dom och tryck runt kanterna. Salta och peppra sen stek 3 min på varje sida. Servera med färsk pasta eller en god sallad.

Smaklig måltid!

Nu ska vi bygga klart golvet i hallen sen blir det en film sen sova! Godnatt på er!

Dagens!

Idag åkte jag till Ingegärd på kommun och pratade om utbildningar och att plugga! Ska träffa henne i mitten av november och bestämma mer då! Efter det köpte jag fika och åkte hem till familjen Kyller för att Elias fyller två år idag, stora grattisar till han! ( han med vit tröjan på bilden, ca ett år sen) nu ska jag laga mat blir lövbiff med fyllning och färsk pasta! Kan lägga ut receptet sen! Efter det ska jag och min pojkvän lägga riva golv och börja lägga nytt! Sen ska jag måla hallen en omgång med! Hallen kommer bli super snygg när den är klar! Ha en bra kväll alla!

RSS 2.0