Mysig dag!

Vaknade upp med en av de bästa i morse, underbart! Jag skulle upp och springa men hade så ont i huvudet så la mig igen. Sedan ringde jag och bestämde en dejt med bästa Johanna. Vi handlade lite saker och sedan satt vi oss och åt på nya pizzerian i Edsbyn. Blev många poäng till dem, var himelsk god mat. Efter det gick vi ut och gick och sedan vidare mot hennes pappa! Sen gick vi ner på byn igen där jessica plocka upp oss! Sen åkte jag och Jessica hem till hennes farmor och farfar och kolla på lägenheter. Sen tog jag en joggingtur när jag kom hem, nu ska jag duscha. Är jätte nervös om imorgon då jag ska färga håret ljusare och klippa av håret sen utgång på kvällen. Bildbevis kommer imorgon!




Bild på johanna och våran mat! :)




Bild på mig och Johanna när vi var i Prag i slutet av förra sommarn! :)

Hemma igen efter dalarna

Hej alla, förlåt att jag inte har skrivit har verkligen varit kaos nu när jag har varit i dalarna! Jag har jobbat och tagit det lugnt och försökt att hitta mig själv igen. Jag hoppas jag har lyckas med det, det är sånt som jag märker! :) Har verkligen haft det bra men har också varit en jobbig tid. Men nu är jag på fötterna igen hoppas jag:) Hoppas ni har haft det bra iaf. Idag kom jag hem och så hämtade jag mina nya glasögon! Blev ganska nöjd faktiskt, bilder kommer imorgon. Idag så har bästa Lina fixa mina ögonbryn och fransar! Vart verkligen super bra det med, blev verkligen nöjd! På onsdag har jag klipp och färg tid hos Jenny, nu ska det bli något nytt på Sofie! Känns nervöst men ändå rätt okej! Ska bli kul och göra något nytt:) Bilder kommer på Onsdag kan jag lova! Just nu ligger jag och Jessica hemma hos mig och myser efter en god korvgryta med familjen! Ha super kväll så hör vi morgon! Puss och Kram





Bild på mig och Jessica sen Onsdagens festligheter!

Fredag till Tisdag

Fredagskvällen blev toppen men väldigt varmt med ungefärt 50 grader varmt bakom baren. Men kvällen blev bra med mig och Becca bakom baren och mycket folk. Kvällen blev lång och slutade toppen. På lördagen så åkte jag och några till gråsjön och grillade, spelade kubb, krocket, kort och badade. ( tjejerna vann hela tiden!) Kvällen blev toppen med trevliga människor. Tack för det! På Söndagen vaknade vi upp och åt frukost och spelade kort sedan drog vi oss hemåt på eftermiddan då det blev mys hemma med familjen med mat och likande. Sedan på kvällen städade jag mitt rum och renasde i lådor och i garderoben. Sedan flyttade jag och gjorde om lite i rummet. Blev mycket bättre. På måndagen hjälpte jag mamma ute i trädgården och efter det åkte jag och mamma in till Bollnäs och handlade lite. Blev inte så mycket för min del men var skönt att umgås med mamma och äta gott med. Efter det åkte vi hem och gjorde lite plockmat till middag blev väldigt gått och väldigt mysigt. På kvällen var jag och några kompisar och bada sen myste vi ner oss framför två skräckfilmer! Sen åkte jag och sov hemma hos Jessica där jag vaknade på tisdag morgonen. Åkte hem ganska tidigt skulle hjälpa mamma men jag var så trött och hängig så blev att ligga i sängen hela dagen efter middagen med hela familjen så hjälpte jag min syster att städa och rensa i hennes rum med och göra om blev en mysig kvällen med bara henne och jag! Nu ligger jag i sängen och ska kolla på serier snart sen försöka sova för imorgon ska jag fixa glasögon sen dra mig ner mot dalarna och mysa där i några dagar! Toppen!



Bild från min syster sen idag- http://louisekatarina.blogg.se/



Bild på mig och syster för två vintrar sen!

Fredag och jätte trött

God morgon alla! Idag är jag sjukt trött och har inte kommit upp ur sängen än. Nu ska jag upp och äta jordgubbar med fil och sedan dra mig ner och kolla på glasögon hoppas jag. Får se hur det blir med det. Måste också hinna städa mitt rum innan jag börjar jobba om 5 timmar och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt idag har väldigt mycket att göra plus att jag börjar snart jobba. Jag jobbar på en bar i Edsbyn som heter röda bonden så ni alla vet det. Kommer nog bli en kul och lång kväll ikväll och inatt. Men nu måste jag ta mig upp och äta innan det blir försent "fast det är det ju redan! ;)




En trött Sofie efter en toppen kväll igår! :)

Oskar Linnros

Åhh jag vet inte vad jag ska säga, det blev i alla fall en helt underber kväll med Oskar Linnros. Det blev en helt sjuk kväll kan jag säga. Hade verkligen ett toppen väder och en toppen artist uppe på scenen! Kunde inte ha blivit bättre. Jag är sjukt trött så det här blir ett snabbt inlägg. Lägger upp en bild på mig och Oskar från idag och lägger
upp mer imorgon om jag har tid. Hoppas ni har haft en toppendag och kväll alla! Godnatt på er och sov så gott!





!Bild på mig och Oskar! :)


Bild på mig och Oskar Linnros! 

Godmorgon!

Hej alla! Jag har nyss vaknat av en underbar mamma som kom och sa att hon skulle bjuda mig på Oskar Linnros ikväll. Undra om jag blev glad, det blev jag verkligen! Toppen morgon har det varit utom att jag inte har fixat klart min blogg och det hinner jag tyvärr inte göra ikväll heller! Så jag kör inlägg ändå fast inte bloggen är klar. Hoppas jag hinner fixa den ikväll när jag kommer hem eller om jag får gör det imorgon. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer måste klä på mig så jag kan åka och hämta ut min biljett till ikväll! Sen ska jag fixa lite hemma finns mycket att göra innan kvällen då det blir Oskar Linnros, toppen! Skriver mer ikväll och lägger ut bilder sen kvällen Lägger också ut en bild som känns passande just nu! Puss och kram alla! Oskar Linnros vilken kväll det här ska bli!


Oskar Linnros, vilken kväll det här ska bli! 

RSS 2.0