Duktigt!

Idag är det är måndag, helgen är då slut. Helgen har varit undetbart med sport och umgänge med folk. Idag så har jag varit på core och gymat i 2 timmar! Skönt, börjar se skillnad! Nu har jag precis ätit lunch, sallad blev det. Nu ska jag mysa ner mig i sängen sen måla lite i huset. Ikväll ska vi hem till svärföreldrarna och äta sen ska vi kanske ha måndagsmys med bea och patrik. Ha en toppendag alla!

Fredag?

Oj kanske ska berätta lite om veckan. I måndag så var jag ledig hela dagen, då gjorde jag inte så mycket på dagen. Var lite på stan och var och åt lunch med min pojkvän. Efter det var jag och snacka med en om min träning och kost. Kändes bra fick hem lite produkter som vitaminer och sånt. Sen på kvällen åkte vi och umgicks med bea och patrik och barnen, hur mysigt som helst. Och i tisdags jobbade jag eftermiddag/kväll. Onsdag så var jag på ansiktsbehandling på morgonen, hur underbart som helst. Efter det åkte jag och tränade i nästan två timmar underbart sen tog jag en eftermiddan med bea lika underbart det med! Sen fixa vi lite planer för kvällen för killarna våra och barnen det blev taco kväll och massa mys!Idag är jag ledig, Har pluggat till högskoleprovet i nästan 4 timmar nu.  Nu ska jag sätta på hög musik och köra storstädning. Behövs verkligen och idag har jag en heldag så nu kör jag.

 

Jag och min pojkvän
Jag och min pojkvän

Vårens sko!

Igår jobbade jag 16-21. Innan det bokade jag ansiktsbehandling och färg på ögonbryn på onsdag! Underbart! Köpte och vårens sko som kommer bli helt underbart. Börjar jobba om en timme så ska mysa ner framför tv en stund. Ha en bra dag alla.

.

Frukost på tåget!

Fredag

Sitter på tåg till gävle sen ska jag ta bussen till valbo där jag ska möta upp mamma för lite ikea shopping. Mamma och pappa har flyttat till falun och vi ska köpa lite saker till det. Tur vi åker bil hem. Ska jobba ikväll från Fem. Tur jag inte jag jobbar i helgen så jag får träffa min pojkvän något! Men han ska angla imorgon men han kommer hem ganska tidigt sen ska vill på innebandy sen är vi lediga:) ha en bra dag alla! Kram

RSS 2.0